Gazduire web

Va prezentam mai jos, facilitatile incluse in fiecare din pachetele de gazduire web pe care le oferim.
 

Control Panel

Aveti control complet asupra configuratiei contului, adreselor de email, site-ului, parolelor. Administrarea acestora se face printr-o interfata online extrem de intuitiva numita "control panel". Puteti face orice modificari ale contului 24/24, fara sa aveti nevoie de un administrator sau webdesigner pentru a va schimba o parola a contului de email de exemplu.

Gazduire site web - DOMENIU / DNS

Mai exact gazduirea domeniului dvs pe serverele noastre. Ca domeniul sa fie vizibil pe internet, trebuie ca zona DNS sa existe pe un server conectat la internet 24/24. Noi oferim nu numai gazduirea zonei pentru fiecare din domeniile dvs. dar si posibilitatea de a modifica destul de avansat zona din control panel. Puteti crea intrari de tip A MX CNAME TXT pentru domeniul dvs, fara sa fie nevoie sa aveti cunostinte avansate de Linux sau shell.

Gazduire site web - SUBDOMENII

Pentru fiecare domeniu, oferim posibilitatea de a crea subdomenii. De exemplu daca doriti sa adaugati o sectiune noua a site-ului pentru documentatie, puteti crea un subdomeniu gen "doc.domeniuldvs.ro". Pentru fiecare subdomeniu, puteti avea o pagina web diferita, adrese de email, statistici, acces FTP.

Gazduire site web - HTTP

Pentru a avea o pagina pe internet, aveti nevoie ca ea sa fie gazduita pe un server care este online non-stop. Serviciile noastre de gazduire au uptime garantat 99.9%, conexiune redundanta prin fibre optice, propriile IP-uri de tip Provider Independent si sunt monitorizate non-stop. Aveti inclus indexes, multiviews, symlinks pentru directoare. Pentru a muta un site la noi si a-l testa inainte sa schimbati nameserverele, aveti inclus pentru fiecare domeniu si un instant alias unde puteti vedea exact cum va arata site-ul inainte sa schimbati nameserverele domeniului.

Gazduire site web - ALIAS

Daca aveti doua domenii si doriti sa folositi aceeasi pagina pentru amandoua, va oferim suport de alias pentru domeniu (deasemenea alias pentru domeniu si pentru serviciile de email daca doriti).

Gazduire site web - CGI

Chiar daca nu mai sunt foarte la moda, mai exista uneori scripturi CGI pe care site-ul dvs. le foloseste. Un exemplu poate fi celebrul Formmail sau diferite programe de newsletter. Aveti suport inclus in pachetele de gazduire pentru scripturile CGI.

Gazduire site web - SSL

Suportul SSL este disponibil pentru site-urile care au nevoie de o conexiune criptata. Avem inclusiv IP-uri dedicate disponibile pentru cei care au nevoie de SSL, deasemenea avem in oferta certificate SSL.

Gazduire site web - PERL

Diverse programe au nevoie de un interpretor de tip PERL. De exemplu Formmail, sau diverse alte scripturi open-source disponibile pe internet. Aveti astfel in toate conturile de gazduire suport pentru scripturile PERL.

Gazduire siteweb - PHP

In cazul in care aveti un site ce necesita PHP, sau aveti un script gen Joomla , countere, newslettere, Wordpress, magazine online etc, aveti in fiecare cont suport PHP. Pentru a va ajuta, suportul PHP este in safemode OFF, deasemenea poate fi configurat daca aveti nevoie prin .htaccess

Gazduire site web - Microsoft FrontPage Extensions

Pentru utilizatorii care au site-uri facute in FrontPage, aveti Microsoft FrontPage extensions care va ajuta sa publicati site-urile direct din FrontPage.

Gazduire site web - Server Side Includes

Mai putin folosita/cunoscuta, aceasta facilitate este utilizata pentru a include diverse pagini de pe server in site.

Gazduire site web - Mime Type

Daca aveti filme, poze sau alte fisiere multimedia care au nevoie de headere speciale MIME, aveti inclus in fiecare pachet de gazduire posibilitatea de a configura propriile tipuri MIME.

Gazduire site web - Logging

Diagnosticarea problemelor sau vizualizarea accesarilor diverselor pagini ale site-ului dvs. au  nevoie de suportul de "logging", mai exact o sa aveti in cateva fisiere standard scrise toate vizitele sau erorile pe care site-ul dvs. le are la accesare. Fisierele pot fi gasite ulterior in contul FTP si le puteti folosi de exemplu impreuna cu programe foarte avansate de statistica a traficului site-ului.

Statistici - Webalizer

Webalizer este un program open-source care genereaza statistici despre traficul site-ului. Puteti vedea care fisiere sunt cele mai descarcate, diversele erori, surse de trafic, adresele de IP cele mai fidele, deasemenea chiar traficul statistic pe tara. Este unul din cele mai vechi si populare programe de statistica.

Statistici - Modlogan

O versiune "middle" si mai putin folosita de software open-source, tot pentru statistica site-ului.

Statistici - Awstats

Mai avansat decat Webalizer, Awstats a aparut mai recent si ofera statistici mai detaliate ale traficului care il are site-ul dvs.

Email - SMTP

Pentru a trimite email-uri direct din Outlook, aveti nevoie de suport SMTP. Deasemenea diverse programe de tip Newsletter, sau alte aplicatii au nevoie de  servere SMTP pentru a trimite email-urile. Autentificarea este de tip POP3-before-SMTP.

Email - POP3

Descarcarea email-urilor de pe server pe calculatorul personal se poate face prin POP3 sau IMAP. POP3 este una din cele mai vechi metode.
Email - IMAP

IMAP este mai putin cunoscut, dar cel mai eficient pentru primirea/management-ul email-urilor. Chiar daca sunt putini clienti care au suport IMAP (Outlook, The Bat, etc), este cel mai recomandat in cazul in care aveti sute de email-uri, mai multe locatii etc. Prin IMAP, puteti avea email-urile direct pe server, puteti sorta email-urile pe diverse subdirectoare/categorii, puteti chiar accesa simultan aceeasi casuta de email din locatii diferite si a vedea live email-urile.

Email - Webmail

Accesul la casuta de email se poate face si prin Webmail, de exemplu daca sunteti plecat in concediu sau aveti Outlook-ul numai pe calculatorul de la birou dar totusi doriti sa vedeti ce email-uri noi ati primit. Webmail-ul pentru cei care nu stiu, este o interfata de genul celei de free mail de la Yahoo.

Email - Anti-Spam

Toate email-urile au filtre antispam care filtreaza email-urile de reclama nesolicitata pe diverse criterii. Acest filtru insa poate fi atat configurat de dvs., cat si oprit complet daca doriti sa fiti sigur ca primiti 100% email-urile. Puteti adauga deasemenea anumite adrese in propriul blacklist sau whitelist.

Email - Anti-Virus

Filtrul anti-virus, verifica email-urile care le primiti daca au atasate virusi populari si le curata transparent inainte sa ajunga la dvs. si sa va provoace pagube. Desigur, acest filtru poate fi oprit daca doriti.

FTP

Descarcarea sau incarcarea fisierelor pe server (download/upload) este cel mai rapid facuta prin FTP (file transfer protocol). Folositi orice client FTP pentru managementul fisierelor, si uploadul site-ului. Daca nu va descurcati cu programele de FTP, aveti si un manager de fisiere online.

Database - MySQL

Site-urile moderne au diverse baze de date pentru adminstrarea continutului, utilizatorilor, statistica, etc. Oferim acces MySQL, atat local cat si remote de pe calculatorul dvs.

Database - PgSQL

Daca preferati in loc de MySQL sa folositi PgSQL, aveti acces atat local cat si remote PgSQL.

E-Commerce

Pentru cei care nu au cunostinte de administrare/instalare a magazinelor virtuale, oferim o modalitate de auto-instalare a unui magazin online, ulterior dvs. doar configurand produsele si diversele optiuni pe care le doriti pentru magazinul dvs.

Forum PHPBB

Daca aveti nevoie de un Forum pentru comunitatea dvs sau vizitatorii site-ului, oferim o solutie automata de instalare. Deasemenea puteti instala orice alt forum oricand.
 Trimite articolul unui prietenCopyright 2009 © ABO NET
ABO NET si logo-ul ABO NET sunt marci inregistrate ale SC ABO NET SRL.
Toate drepturile rezervate.